16 januari 2019

Amsterdam (STAH)

STAH zoekt een trainer!

Wij zijn een hard groeiende studenten turnvereniging met ongeveer 60 leden die zich richten op zowel hard trainen als plezier maken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondersteunende trainer die één avond per week in staat is om van beginnende tot gevorderde gymnasten te coachen.

Wie zoeken we?

Een trainer om te coachen op donderdag (19:15 – 21:15) of zondag (18:15 – 20:15) in Amsterdam. Je hebt je Gymnastiek Leider 3 (of gelijkwaardig) diploma en ervaring met herenturnen verdient de voorkeur, maar is niet essentieel. Beheersing van de Engelse taal heeft ook de voorkeur, maar is niet verplicht.

Onze trainingen bestaan ​​uit een warming-up, die jij leidt, gevolgd door toestelturnen, waarbij je correcties en begeleiding geeft. Het verdient ook de voorkeur dat je leuke oefeningen voorbereidt om te doen tijdens de trainingen. Deze positie is geschikt voor iemand die leiding kan geven aan en goed samen kan werken met een team van studenten, feedback kan geven op een vriendelijke en behulpzame manier en creatief kan denken om de trainingen voor iedereen leuk te maken.

Wat bieden we?

We kunnen je een aantrekkelijk salaris, een leuke en ontspannen trainingsomgeving en actieve ondersteuning vanuit het bestuur bieden. Als vereniging doen we ook mee aan studentencompetities en organiseren we veel leuke activiteiten, die je van harte welkom bent om bij te wonen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, of ken je iemand die dat zou kunnen zijn? E-mail sta.amsterdam@gmail.com om contact met ons op te nemen – we horen graag van je!