7 maart 2019

Juryleden

English

Zonder juryleden zouden er geen wedstrijden zijn. En nu zijn studenten turnwedstrijden ook nog eens een stuk leuker, gezelliger en ‘gekker’ dan gewone turnwedstrijden. Dat wilt u beslist een keer meemaken! We heten u van harte welkom. Meld u aan zodat we u voor toekomstige wedstrijden kunnen benaderen.
Bij de wedstrijden gelden aangepaste turnreglementen, opgesteld door een subcommissie van de NSTB. Wel gelden de ‘normale’ FIG code of points voor het bepalen van de D-score van de geturnde elementen. De reglementen zijn te vinden op deze pagina. Meer algemene informatie over studentenwedstrijden bij de NSTB is hier te vinden.

Door op de link hieronder te drukken kunt u kiezen om u aan te melden voor het juryledenbestand van de NSTB. Als u in dit bestand staat, zal contact met u opgenomen worden betreffende het jureren van de jaarlijkse studenten turnwedstrijden (4x per jaar).

Aanmeldformulier Juryledenbestand NSTB

Jurybrevet halen

Heb je interesse om te jureren maar heb je nog geen jurybrevet? Kijk hier hoe je die kan halen als je bij een studententurnvereniging zit.

Vanaf academisch jaar 2023 is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor het halen van je jurybrevet. Studentenjuryleden die na het behalen van hun diploma minimaal 2 NSTB-wedstrijden hebben gejureerd, kunnen een declaratieformulier indienen bij NSTB. Ook moeten zij een bewijs overhandigen van hun (vroegere of huidige) lidmaatschap van een studententurnvereniging.

*Bij sommige studentenverenigingen is er de mogelijkheid om compensatie te ontvangen vanuit hun sportkoepel. Vraag hiervoor je bestuur naar de mogelijkheden.