9 februari 2021

KNGU

De NSTB is sinds 2018 weer aangesloten wij de KNGU. Elke aangesloten vereniging heeft haar leden als non-actief lid ingeschreven bij de KNGU. Dit is kostenloos, en zorgt ervoor dat je bent verzekerd voor ongevallen naar of op je training. Je kunt ook actief lid worden bij de KNGU. Hiermee kun je gebruik maken van verschillende diensten van de KNGU, tegen een kleine jaarlijkse vergoeding.

KNGU wedstrijden

Het is mogelijk om namens je studententurnvereniging mee te doen aan KNGU wedstrijden! Dit kan zowel individueel als in teamverband. Inschrijving voor deze wedstrijden gaat via de NSTB, maar het is de verantwoordelijkheid van de turner zelf om de juiste informatie aan te leveren. Heb je een wedstrijd gevonden waar je aan mee wil doen? Vul dan dit formulier in.
Een voorwaarde van deelname aan KNGU-wedstrijden is het aanleveren van vrijwilligers. Dit hoeft niet per se in de vorm van juryleden te zijn (in tegenstelling tot andere turnverenigingen). Neem contact op met de organisatie van je KNGU-wedstrijd waar ze nog vrijwilligers nodig hebben en waar jij ze kan aanleveren.
Voor vragen of opmerkingen over deelname aan KNGU wedstrijden kun je contact opnemen met het bestuur.

Jury- of trainercursus

Zodra je je hebt aangemeld als actief KNGU-lid via de NSTB, krijg je een bondsnummer. Met dit bondsnummer kun je je gratis inschrijven voor jurycursussen, en met 50% korting voor trainerscursussen. Dit gaat via de KNGU.

Kosten

Voor beide bovengenoemde diensten, dien je actief lid te zijn van de KNGU. Dit kost €7,95 per kwartaal, ofwel €31,80 per jaar. De NSTB zal je hiervoor een factuur en/of betaalverzoek sturen. Kosten voor wedstrijddeelname zullen apart gefactureerd worden, waarbij teamwedstrijden via je eigen studententurnvereniging gaan.

Actief lid worden

Om actief KNGU-lid te worden, vul je dit formulier in. Het bestuur van de NSTB zal je inschrijven bij de KNGU, waarna je een bondsnummer van ons ontvangt via de mail.

Extra uitleg

KNGU vraag en antwoord februari 2021

Stappenplan KNGU zaken