16 januari 2019

Wageningen (Split)

Studenten Turn vereniging Split te Wageningen is al enige tijd op zoek naar een enthousiaste en betrokken 2e turn trainer / assistent trainer voor de SPLIT-training op maandag 20:15-21:45 uur óf donderdag 18:15-19:45 uur.

Sports Centre de Bongerd (SCB) van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR) is verantwoordelijk voor het programma Sport en Bewegen voor studenten en medewerkers van Wageningen UR. Binnen het SCB worden door 40 docenten lessen verzorgd in 63 verschillende disciplines. Tevens worden er in samenwerking met de Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos tal van evenementen en toernooien georganiseerd.

Wat wij vragen:

Docent(e) Turnen voor 1,5 lesuren per week op maandagavond (20.15 – 21.45 uur) óf donderdagavond (18:15-19:45 uur) plus 0,5 uur voorbereiding. Je bent daarbij verbonden aan studententurnvereniging WSTV Split. WSTV Split heeft 40 (student)leden. Er is al een ervaren hoofdtrainer aan de verenging verbonden. Wegens de grootte van de groep en de niveau verschillen is een 2e trainer/assistent trainer nodig.

Functie-eisen:

  • Licentie Gymnastiek Assistent Leider niveau 3 of hoger. Voorkeur voor akte MO Lichamelijke Opvoeding of CIOS, met Turntrainer B, of Turntrainer C.
  • Beheersing van het Engels als spreek- en vaktaal.
  • Werkervaring op het gebied van turnen is een pré.

Voor deze functie wordt gevraagd om een actieve, flexibele en initiatief nemende persoonlijkheid, waarbij de competenties klantgerichtheid, sociabiliteit, creativiteit, luisteren, communiceren en optreden een belangrijke rol spelen. Omdat er al een hoofdtrainer in dienst is er ook specifiek aandacht voor de competentie samenwerken.

Wat wij bieden:

De salariëring bedraagt maximaal € 3222,= bruto per maand op basis van een volledige weektaak.

Belangstelling:

Voor meer gegevens over de functie kunt u contact opnemen met Henri ten Klooster, tel 0317-483888/484026, Henri.tenKlooster@wur.nl