Najaarsupdate: Juryleden database, wedstrijdverdeling ’16-’17 en bestuursopvolging NSTB

Afgelopen NSTC1 is alweer bijna twee weken geleden en iedereen is zich alweer aan het richten op de volgende wedstrijd (Linea Recta, Enschede op 6 febr). We hebben veel positieve reacties ontvangen over het NSTC1 in Rotterdam en willen de wedstrijdcommissie van Euroturn nogmaals bedanken voor de mooie wedstrijd en het fantastische gala.

Sinds afgelopen wedstrijd is de ‘promotie regeling’ in werking. Deze regeling zorgt ervoor dat deelnemers na 2 medailles over de laatste 4 wedstrijden een niveau omhoog mag en we daardoor meer variatie creëren op het podium en de deelnemers blijven uitdagen. Hoe zat dat nou ook alweer? https://www.nstb.nl/blog/promotie-en-degradatie-seizoen-2015-2016/

Ondanks dat de eerste wedstrijd van het seizoen er net op zit moeten de eerste commissies voor volgend seizoen (‘16-‘17) alweer van start gaan. Bij de volgende ALV zullen de wedstrijden voor komend seizoen verdeeld worden, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat in 2016 het NSTC1 zal worden georganiseerd door Split (Wageningen) en bijna met zekerheid zal de Funastics worden georganiseerd door KUNST (Nijmegen).

Verder zijn we hard bezig met een juryleden database. Dat maakt het voor de commissies makkelijker om contact op te nemen met potentiele juryleden.

Het huidige NSTB bestuur is nog lang niet weg, maar wij houden alvast onze ogen open voor het nieuwe NSTB bestuur. Mocht jij interesse hebben of iemand kennen die geschikt is voor een van de functies binnen het bestuur, mail ons gerust op: bestuur@nstb.nl